Palvelun käyttöehdot

BikeBox-palveluiden käyttöehdot

BikeBox Stationin peruspalvelut ovat asiakkaan käytössä asiakkaan valitseman maksutavan ja käyttöjakson mukaisesti. Mahdolliset Stationin lisäpalvelut, kuten huolto tai pyöränvuokraus, ovat erillisiä lisämaksullisia palveluita.

Uuden asiakkaan liittyessä palvelun käyttäjäksi asiakassopimus astuu voimaan, kun henkilökohtainen numerokoodi on toimitettu asiakkaalle. Vuosi- ja kuukausimaksuasiakkailla asiakkuus on voimassa toistaiseksi ja jatkuu automaattisesti.  Asiakkaalla on oikeus irtisanoa asiakkuus kesken käyttöjakson. Tällöin asiakkuus on voimassa käynnissä olevan ja maksetun käyttöjakson loppuun. BikeBox Finlandilla on oikeus sulkea käyttäjän tunnukset ja lopettaa asiakkuus, mikäli maksua ei ole suoritettu maksuehtojen mukaisesti.

BikeBox Stationin asiakkaana sitoudut käyttämään palvelua vastuullisesti ja käyttöehtojen mukaisesti. BikeBox Station on tarkoitettu pyörien pysäköintiin ja muihin Stationin itse järjestämään tai yhteistyökumppanien palvelutarjontaan kuuluviin toimintoihin. Tilojen käyttö muihin tarkoituksiin ilman erillistä lupaa on kielletty.

Käyttäjän tulee huolehtia, että Stationin ovi on lukittu lähtiessäsi. Asiattomia henkilöitä ei saa päästää tiloihin. Käyttäjä vastaa näiden ohjeiden laiminlyönnistä aiheutuneista tai tahallisista väärinkäytöksistä johtuvista vahingoista.

Numerokoodi on henkilökohtainen. Palvelun käyttäjä ei saa luovuttaa omaa numerokoodiaan ulkopuolisten käyttöön. Tällaisissa tapauksissa koodin luovuttanut henkilö on vastuussa tästä mahdollisesti aiheutuvasta haitasta tai luvattomien käyttäjien aiheuttamista vahingoista BikeBox Stationilla.

RFID-tunniste on numerokoodin kanssa rinnakkaisesti toimiva vapaavalintainen lisäpalvelu. Tunnisteen voi lunastaa käyttöön panttimaksua vastaan. Tunniste on numerokoodin tapaan henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa eteenpäin ulkopuoliseen käyttöön. Mikäli RFID-tunniste katoaa tai joutuu vääriin käsiin, tulee tästä ilmoittaa välittömästi BikeBox Finlandille, joko sähköpostitse [email protected] tai tekstiviestitse numeroon 044 2510140. Näin tunniste voidaan sulkea ja väärinkäytösten mahdollisuus voidaan minimoida.

BikeBox Finland ei vastaa BikeBox Stationin käyttäjien mahdollisesti omaan tai muihin Stationille pysäköityihin pyöriin aiheuttamista vahingoista tai kiinteistölle aiheutetuista vahingoista. BikeBox Stationille pysäköidyt pyörät ja muu käyttäjien omaisuus on kunkin käyttäjän oman vakuutusturvan piirissä. BikeBox Station on tarkoitettu pyörien väliaikaiseen pysäköintiin, ei pitkäaikaissäilytykseen. Pidätämme oikeuden poistaa hylätyt pyörät tilasta tarvittaessa.

BikeBox Finland kerää asiakastietoja ainoastaan palvelun käyttöä ja laskutusta varten. BikeBox Finland säilyttää tiedot vastuullisesti ja ei luovuta mitään käyttäjien yhteys- tai asiakastietoja ulkopuolisille tahoille ilman käyttäjän suostumusta.

Ota yhteyttä

BikeBox tiimi
[email protected]

+358 40 721 3220 (ma-pe 10-17, la 10-14)

 

sijainti

Rautatienkatu 25, 33100 Tampere

Stationin löydät heti Rautatienkadun sisäänajoväylän oikealta puolelta. Pyöräpysäköinti on rakennettu Finnparkin omistaman parkkitalon yhteyteen.