Palvelun käyttöohjeet

BikeBox-palveluiden käyttöohjeet
BikeBox Stationin asiakkaana pääset hyödyntämään Stationin pyöräpysäköintipalvelua osana työmatkaasi, asiointia tai vaikkapa junamatkaa. Peruspalveluna on lukittu, säältä suojassa oleva helppokäyttöinen pyöräparkki Finnparkin Rautatieaseman pysäköintitalossa, Osoite on Rautatienkatu 25, 33100 Tampere. BikeBox Stationin löydät heti Rautatienkadun sisäänajoväylän oikealta puolelta.

Palvelun käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä BikeBox Stationin asiakkaaksi, hyväksymällä käyttöehdot ja maksamalla valitsemaansa käyttöjaksoon ja -tapaan perustuvan käyttömaksun. Säännölliseen käyttöön soveltuvat vuosi- tai kuukausiperusteinen malli, jolloin kiinteällä maksulla saa rajattoman määrän pysäköintikertoja käyttöjakson ajalle. Satunnaisempaan pysäköintitarpeeseen sopii ennaltamäärätyn määrän käyttökertoja sisältävä kymppikorttimalli. Kymppikortti on virtuaalinen ”kortti”, käytännössä se on henkilökohtainen numerokoodi, joka oikeuttaa käyttäjän pysäköintikertaan BikeBox Stationilla. Fyysistä korttia ei toimiteta asiakkaalle, palvelu toimii koodilla. Ajantasaiset hintatiedot löytyvät BikeBoxin verkkosivuilta.

Jokainen käyttäjä saa henkilökohtaisen numerokoodin, jonka avulla BikeBox Stationin automaattiovi avautuu. Koodi näppäillään Rautatienkadun puolella olevan oven vierestä löytyvään lukulaitteeseen. Stationin ovi avautuu ja sulkeutuu automaattisesti.

Lisäksi asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus ottaa numerokoodin rinnalle käyttöön RFID-avaimenperätunniste, jonka avulla oven saa avattua koodia näppäilemättä. RFID-tunnisteen voi lunastaa käyttöön maksamalla erillisen panttimaksun. Pantti palautetaan asiakkaalle, kun asiakkuus päättyy ja tunniste on toimitettu takaisin BikeBoxille. RFID-tunniste soveltuu parhaiten pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.

BikeBox Station on käytössä 24 h vuorokaudessa. Yöaikaan pysäköintitalon portti on suljettuna mutta portin vierestä saa yhteyden valvomoon, joka päivystää ympäri vuorokauden ja avaa oven, kun ilmoittaa olevansa menossa BikeBox Stationin pyöräparkkiin.

 

HUOM! Palvelumme lisää pyöräpysäköinnin turvallisuutta mutta tästä huolimatta on erittäin tärkeää lukita pyörä myös omalla lukolla Stationin sisällä. Ilmoita havaitsemistasi puutteista, ongelmista tai väärinkäytöksistä sähköpostitse [email protected] Kiireellisissä tilanteissa 040 873 1978.

 

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Olli Vakkala

+358 50 3480810
[email protected]

Mikko Seppälä

+358 400 936936
[email protected]

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähetä viesti

15 + 11 =