Team BikeBox

 

Osuuskunta BikeBox Finland

Yrittäjien perustama osuuskunta, jonka toiminta-alue on koko Suomi. Osuuskunnan tavoitteena on pyöräilyn edistäminen tarjoamalla uusia, pyöräilijäystävällisiä ratkaisuja ja älykkäitä palveluita liikkuville ihmisille.

Lehtovuori Oy

Lehtovuori Oy on Suomen johtava ympäristökalustaja. Lehtovuori Oy vastaa BikeBoxien valmistuksesta.

Muut kumppanit

Lukitusratkaisut BikeBoxeihin toteuttaa Deltabit. Ensimmäinen BikeBox Station tehdään yhteistyössä Finnparkin kanssa Tampereen rautatieaseman pysäköintitaloon.

BikeBox tarjoaa monipuolisen alustan pyöräilyn palvelukehitykselle. Ota yhteyttä ja liity mukaan kehitys- ja yhteistyötiimiimme.

Visiomme

Pyöräily on kestävä, nopea ja edullinen tapa liikkua etenkin kaupungissa. Se tukee vähähiilistä kaupunkikehitystä ja on keskeinen osa tulevaisuuden liikenneratkaisuja. Pyöräilyllä on myös merkittäviä hyvinvointivaikutuksia. Arki- ja työmatkapyöräilyn olosuhteita helpottamalla edistetään terveellistä elämää ja liikkumisvalintoja.

Haluamme olla tämän kehityksen eturintamassa luomassa laadukasta palvelutarjontaa kaupunki- ja työmatkapyöräilyn edistämiseksi ja pyörämatkailun helpottamiseksi.

Sähköpyörät ovat merkittävä osa palveluamme. Sähköpyöräily tarvitsee kehittyäkseen uusia palveluita ja etenkin turvallista pysäköintiä. BikeBox tarjoaa tähän helppokäyttöisiä ja monipuolisia ratkaisuja.

Kehityksessä ja palvelussa tärkeintä on yhteistyö. BikeBox on joustava alusta pyöräilyyn ja liikkumiseen yhdistyvien uusien palveluiden ja palveluketjujen syntymiselle. Rakennamme BikeBoxia pyöräilijöille yhdessä pyöräilijöiden kanssa.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Olli Vakkala

+358 50 3480810
[email protected]

Mikko Seppälä

+358 400 936936
[email protected]

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähetä viesti

6 + 1 =