Team BikeBox

 

PYÖRÄ & PAIKKA OY

Tamperelainen polkupyörien huoltoon ja myyntiin keskittynyt yritys. Tavoitteena on pyöräilyn edistäminen tarjoamalla uusia, pyöräilijäystävällisiä ratkaisuja ja palveluita liikkuville ihmisille.

www.pyorapaikka.fi

 

kumppanit

Lukitusratkaisut BikeBoxeihin toteuttaa Deltabit. Ensimmäinen BikeBox Station tehdään yhteistyössä Finnparkin kanssa Tampereen rautatieaseman pysäköintitaloon.

BikeBox tarjoaa monipuolisen alustan pyöräilyn palvelukehitykselle. Ota yhteyttä ja liity mukaan kehitys- ja yhteistyötiimiimme.

Visiomme

Pyöräily on kestävä, nopea ja edullinen tapa liikkua etenkin kaupungissa. Se tukee vähähiilistä kaupunkikehitystä ja on keskeinen osa tulevaisuuden liikenneratkaisuja. Pyöräilyllä on myös merkittäviä hyvinvointivaikutuksia. Arki- ja työmatkapyöräilyn olosuhteita helpottamalla edistetään terveellistä elämää ja liikkumisvalintoja.

Haluamme olla tämän kehityksen eturintamassa luomassa laadukasta palvelutarjontaa kaupunki- ja työmatkapyöräilyn edistämiseksi ja pyörämatkailun helpottamiseksi.

Sähköpyörät ovat merkittävä osa palveluamme. Sähköpyöräily tarvitsee kehittyäkseen uusia palveluita ja etenkin turvallista pysäköintiä. BikeBox tarjoaa tähän helppokäyttöisiä ja monipuolisia ratkaisuja.

Kehityksessä ja palvelussa tärkeintä on yhteistyö. BikeBox on joustava alusta pyöräilyyn ja liikkumiseen yhdistyvien uusien palveluiden ja palveluketjujen syntymiselle. Rakennamme BikeBoxia pyöräilijöille yhdessä pyöräilijöiden kanssa.

Ota yhteyttä

BikeBox tiimi
yhteys.bikebox@gmail.com

+358 40 721 3220 (ma-pe 10-17, la 10-14)

 

sijainti

Rautatienkatu 25, 33100 Tampere

Stationin löydät heti Rautatienkadun sisäänajoväylän oikealta puolelta. Pyöräpysäköinti on rakennettu Finnparkin omistaman parkkitalon yhteyteen.

Avoinna 24/7, vuoden ympäri.