Liity asiakkaaksi

Tule BikeBox Stationin asiakkaaksi!

Ensimmäinen BikeBox Station on nyt avattu Tampereen Rautatieaseman yhteyteen, liity asiakkaaksi ja aja sisään!

BikeBox Station tarjoaa laadukasta ja turvallista pyöräpysäköintiä ympärivuotisesti, 24 tuntia vuorokaudessa. Station soveltuu etenkin työmatkapyöräilijälle tai pendelöijälle ja on räätälöity ennen kaikkea säännölliseen käyttöön, mutta palvelee myös lyhytaikaista asiointipysäköintiä.

Tarjoamme lukitun ja säältä suojatun pysäköintitilan pyörällesi. Liittymällä asiakkaaksi saat henkilökohtaisen avainkoodin, jonka avulla saat pyöräsi parempaan turvaan Stationin tiloihin kellonajasta riippumatta. Voit valita lisäpalveluna myös RFID-avaimenperätunnisteen avainkoodin rinnalle. Tunnisteen avulla pääset Stationin tiloihin näppäilemättä avainkoodia.

Hinnasto


Säännölliseen käyttöön

Kuukausimaksu 15 €/kk

tai

Vuosimaksu 150 €

Vuosi- ja kuukausimaksulla asiakkuus on voimassa toistaiseksi ja jatkuu automaattisesti.

 

Satunnaiseen käyttöön

Kymppikortti 10 €

Satunnaisempaan käyttöön sopii ”Kymppikortti” eli 10 pysäköintikertaa sisältävä määräaikainen digitaalinen avainkoodi. Voimassa 2 kk koodin avaamisesta.

 

RFID-tunniste

RFID-tunniste on avaimenperä, jolla voit avata pyöräsuojan ilman koodin näppäilyä. Tunniste on vapaavalintainen lisätuote.

Tunnisteesta perimme erillisen panttimaksun 10 €, joka palautetaan asiakkuuden päättyessä, mikäli tunniste on palautettu palveluntarjoajalle.

Liity BikeBox Stationin asiakkaaksi

Liity BikeBoxin asiakkaaksi täyttämällä tämä liittymislomake. Saat avainkoodin ja käyttöohjeet, kun asiakkuus on rekisteröity. Tämän jälkeen Stationin palvelut ovat käytössäsi.Muodossa pp.kk.vvvvRFID-tunnisteen toimitusosoite.


Kuukausimaksu 15 €/kkVuosimaksu 150 €/vuosiKymppikortti 10 €/kplERIKOISTARJOUS: Joulukuu 2018 hintaan 5 €/koko kuukausi!

Tilaan myös RFID-tunnisteen

Panttimaksu 10 €


Lue palvelun käyttöehdot

Sähköpostiini saa lähettää ajankohtaista tietoa, uutisia ja tarjouksia BikeBoxiin liittyenOta yhteyttä

Heikki Salo

+358 400 623232
heikki.salo@bikebox.fi

Mikko Seppälä

+358 400 936936
mikko.seppala@bikebox.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähetä viesti

1 + 5 =

Pin It on Pinterest