BikeBox-palvelut

BikeBox syntyi tarpeesta tarjota uusi helppo, turvallinen ja monikäyttöinen ratkaisu polkupyörien pysäköintiin ja säilytykseen.
 

BikeBox-konsepti

Yksinkertaisimmillaan BikeBox on siirrettävä, lukittava pyörätalli yrityksille, taloyhtiöille tai osaksi kaupunkipyöräilyn palveluita. Monipuolisimmillaan se on älykäs palveluympäristö, joka tarjoaa joustavan alustan kumppanien liiketoimintaan – esimerkkeinä pyörävuokraus, sähköpyörien lataus, huoltopalvelut, pakettien tai vaikkapa työmatkapyöräilijän ruokaostosten noutopiste. BikeBox mahdollistaa myös pyöräilijöiden kehittämät omat lisäpalvelut. Sähköpyöräily on keskeisessä roolissa konseptin kehityksessä.
Pyöräilijöille BikeBox avaa tien uuteen laadukkaaseen pyöräilyn palveluverkostoon. Voit pysäköidä oman pyöräsi helposti ja turvallisesti suojaan säältä, vuokrata pyörän haluamaksesi ajaksi tai hyödyntää muita lisäpalveluita. Vapaasti ladattava BikeBox-mobiilisovellus on avain palvelujen käyttöön.

Palvelumme

Business

Haluatko työntekijöillesi valmiin kokonaisratkaisun työmatkapyöräilyyn? Etsitkö mallia, kuinka yrityksesi pyöräpysäköinti tai yhteiskäyttömalli toimisi?

City

BikeBox City rakentaa monipuolista palveluverkostoa pyöräilyyn kaupungissa.

Home

BikeBox Home on uusi pyöräpysäköinnin palveluratkaisu taloyhtiöille ja omakotitaloille.

Station

BikeBox Station on liikenteen ja liikkumisen solmukohdissa monipuolisesti palveleva pyöräilijän tukikohta.

Travel

Voisiko matkailu- tai majoituspalvelusi tarjota aivan uudenlaisen pyöräilypalvelutuotteen asiakkaallesi – helposti ja vaivattomasti?

Ota yhteyttä

BikeBox tiimi
yhteys.bikebox@gmail.com

+358 40 721 3220 (ma-pe 10-17, la 10-14)

 

sijainti

Rautatienkatu 25, 33100 Tampere

Stationin löydät heti Rautatienkadun sisäänajoväylän oikealta puolelta. Pyöräpysäköinti on rakennettu Finnparkin omistaman parkkitalon yhteyteen.

Avoinna 24/7, vuoden ympäri.